Dobro dosli u stomatolosku ordinaciju Dental Studio, Centar estetske stomatologije

Privatna stomatoloska ordinacija Dental Studio vec vise od 25 godina neguje tradiciju u stvaranju lepih I zdravih osmeha sa svojim timom strucnjaka.

Ono sto nas razlikuje od ostalih stomatoloskih ordinacija je sto uz standardne usluge svih vrsta, poseban znacaj pridajemo potpornom aparatu zuba na najvisem nivou, i sagledavanju stomatoloskih problema u celini, a ne samo problemima na zubima pojedinacno.
Takav pristup sagledavanja sire slike omogucava kvalitetnije rezultate, a samim tim veci i dugorocniji uspeh nase terapije.

Kao potvrdu kvaliteta nase stomatoloske ordinacije dajemo Vam garanciju na sve radove u periodu od 1 do 10 godina

To Vam mozemo omoguciti zahvaljujuci  stalnom ulaganju u najsavremenija znanje i metode, kao i koriscenjem najkvalitetnijih materijala koji postoje u svetu.

Nas tim se sastoji od lekara razliticih specijalnosti, koji pored ucesca na kontinuiranim edukacijama takodje ucestvuje i u edukaciji drugih stomatologa u regionu, kao urednici magazina “Stomatolog” koji je najznacajniji magazin na ovim prostorima.

“Stomatolog” izdaje Udruzenje Privatnih Stomatologa Srbije.

Iza sebe imamo vec hiljade zadovoljnih pacijenata koji su najbolja potvrda naseg rada, i nasa preporuka na koju smo najvise ponosni. To je takodje i potvrda da cemo i Vama obezbediti zdrave i lepe zube, uz zdrave desni, kost i kompletnu potporu zuba, sto sve zajedno cini Vas osmeh blistavo lepim i zdravim, kao sto ste oduvek mastali.

NASE OBLASTI ESTETSKE STOMATOLOGIJE

  • Zubni Implanti
  • Protetika
  • Ortodoncija
  • Parodontalna plasticna hirurgija
  • Oralna hirurgija
  • Hijaluronski fileri
  • Izbeljivanje zuba

POMOC U OSTVARENJU VASEG OSMEHA IZ SNOVA

Nasmejan i zadovoljan pacijent je imperativ u nasoj stomatoloskoj ordinaciji.

Zakazite termin za besplatan pregled i razgovor kako bi se uverili u nase znanje i profesionalnost uz koje pomocu vrhunskih tehnologija stvaramo Vas blistav osmeh.

Radujemo se Vasem dolasku!