Sta su hjialuronski fileri?

Hijaluronski fileri su najbolji i najmoderniji nacin za podmladjivanje koji postoji u svetu.

Hijaluronski fileri su cisti kristali hijaluronske kiseline, koja cini sastavni deo nase koze tako da je to potpuno prirodna supstanca. Hijaluron u organizmu daje potporu kolagenim vlaknima i tako utice da nas koa bude boljeg kvaliteta. Hijaluronska kiselina se vremenom resorbuje iz koze tokom procesa starenja. Tokom tretmana hijaluronskim filerima nadoknadjujemo kolicinu hijalurona koji je nas organizam resorbovao. Zbog toga hijaluronski fileri nemaju nikakvo stetno dejstvo na nas organizam, cak imaju i niz pozitivnih dejstava, kao i odmah vidljivi estetski efekat jer nakon tretmana svaka osoba izgleda svezije i 5 do 10 godina mladje.

Kako izgleda tretman hijaluronskim filerima?

Hijaluron ubrizgavamo iglicama u kozu najtanjim iglicama koje postoje na trzistu, i to uz lokalnuanesteziju koja omogucava najvise stepen komfora i bezbolnost tretmana.
tretman traje kratko, oko 20ak minuta a rezultati su odmah vidljivi. Koza izgleda svezije i hijaluronski fileri je takodje hidriraju. Ubrizgavanjem u bore koza postaje glatka i vraca se mladalacka struktura lica sto cini da se osecate bolje prijatnije i da imate vece samopouzdanje.

Da li je potreban period oporavka nakon intervencije hijaluronskim filerima?

Nakon tretmana se moze kod nekih osoba pojaviti blaga osetljivost na mestu uboda, koja traje najvise par dana.
Prvi dan nakon intervencije kod nekih osoba prisutno vrlo diskretan otok i regiji popunjavanja ali je to pozitivno dejstvo hijalurona usled hidratacije koze, i prolazi vec tokom popodneva.

Da li su hijaluronski fileri pravo resenje za mene?

Hijaluronski fileri su najbolje resenje koje postoji u svetu za sve osobe koje zele da uklone fine bore sa lica, kao i one koje su dublje. Hijaluron je najbolje resenje jer je materijal potpuno prirodan, i sastavni deo koze tako da pored izvanrednih estetskih efekata zbog kojih izgleda toliko prirodno. ima i jako pozitivne efekte jer hrani kozu i poboljsava joj kvalitet. Hijaluronski fileri se takodje mogu iskoristiti i za korekciju oziljaka i defekata na kozi

Hijaluron ne utice na mimicnu muskulaturu, vec popunjava iskljucivo bore koje su prisute u pasivnom stanju, zbog toga lice zadrzava prirodan izgled za razliku od recimo botoxa koji stvara neprirodan i zategnut izraz lica.

Zbog svog prirodnog izgleda i izvanrednih estetskih rezultata koji su odmah vidljivi hijaluronski fileri i jestu najbolje sredstvo za podmladjivanje koje postoji u svetu.

Koje estetske efekte mozemo postici hijaluronskim filerima?

  • Popunjavanje nazolabijalnih bora
  • Popunjavanje bora iznad usana (takozvane pusacke bore)
  • Popunjavanje bora na celu i izmedju obrva
  • Povecavanje jagodica
  • Popunjavanje obraza
  • Poboljsavanje marioneta
  • Uvecavanje usana
  • Isticanje linije usana
  • Popunjavanje oziljaka od akni

Popunjavanje nazolabijalnih brazda (bore koje se od nosa kruzno spustaju oko usana)

11 pre

Pre

Posle

Posle

Pre

Pre

Posle

Posle

Isticanje linija usana

Pre

Pre

Posle

Posle

Isticanja linija usana i povecanje volumena radi korekcije gornje usne

Pre

Pre

Posle

Posle