U nasoj ordinaciji izradujemo sve vrste protetskih nadoknada kojima uz resavanje zdravstvenih i funkcionalnih problema posebnu paznju obracamo i na estetiku.
Zahvaljujuci velikom znanju iskustvu i tradiciji, uz vrhunsku tehniku izdrade svakoj osobi uz kontrolne preglede dajemo i 7 godina garancije na sve protetske radove.
Ono sto takodje omogucava garanciju od cak 7 godina u nasoj ordinaciji Dental Studio je i izuzetno veliki znacaj koji pridajemo pripremanju potpornog aparata zuba pre izrada ozbiljnih radova.

Tek nakon sto specijalista parodontologije izvrsi detaljne preglede, lecenje i pripremu kosti koja daje potporu zubima nosacima, kao i mekim tkivima koji prekrivaju kost, pristupamo izradi protetskih radova jer samo na taj nacin mozemo biti sigurni u dugotrajnost i pouzdanost nasih radova.
21-krunice-pre
22-krunice-posle
Protetskim radovima u nasoj stomatoloskoj ordinaciji Vam pruzamo izgled i prirodan komfor.
Posebno izdvajamo bezmetalnu keramiku sa kojom postizemo najvise estetske standarde jer bezmetalna keramika svetlost prelama potpuno prirodno, kako na suncevoj tako i na vestackoj svetlosti.

Individualnim planom i pristupom resavamo i najzahtevnije slucajeve.
Saradjujemo sa razlicitim renomiranim laboratorijama sto takodje omogucava da postignemo zavidan kvalitet i najvise estetske rezultate, i ispunimo svaku Vase zelju kako bi Vi bili zadovoljni.
Vase zadovoljstvo je nas izuzetno vazan cilj i na duzi rok, jer su od samog pocetka postojanja  stomatoloske ordinacije Dental Studio zadovoljni pacijenti nasa najveca satisfakcija i najvaznija preporuka na koju smo toliko ponosni.